Wednesday, July 20, 2011

hai , awak tolong follow blog bru saye :')

 blog baru yana !
hai, hmmm. nie hah. nak bgtau. yana ade blog baru keyh, sape yg masuk blog yana yg nie, tak sure selamat kea tak .
yg yana tau blog nie memang bahaya . sebab yana nak bukak pun dapat warning ! page nie boleh merosakkan lappy korang . harap korang akan follow blog baru yana. bagi sesiapa yang selalu merayap kat blog yana nie, if nak read stories about yana singgah lah. oke.
mase tu cousin yana cakap dea nye lappy tak lehh singgah blog yana, yana tak percaya then bile dah dapat warning tu sndiri baru pandai yana diam, hehehe.
tak semua yang dapat warning tu kot,  tapi cadangan yana for sure ! tengok jea ahh blog baru tu, kmungkinan blog nie akan di delete. hehehehe, kejam bukan. then kmungkinan besar nie post yang last kat blog nie,,hehehe. lagipun blog nie memang dah sangat serabut dah pun. . yana sendiri pening bile tengok blog nie. heheh bukan nak lupa daratan, tapi knyataan tauk... mungkin jugakk ahh. yana nak tutup stories about D. hehehehe pastikan kortang singgah tau blog baru yana. .      :')
 http://yanaluxlux.blogspot.com/

1 comment:

Peter Gene Hernandez said...

Blog awak cantik!! follow blog saye .. saye da follow awak!