Saturday, February 19, 2011

smiling pasta

hehe, aku tau citer taiwan tu dah lamer kot, same ade tahun 2005 or 2006 . yang pasti  cerite tu buad aku ketawa nanges n macam macam lagiu, but paling aku suke cerite tu buad aku ketawe guling guling jekk, memang best giler lah, aku rase aku dah tgok cerite tu full 3 kali, but rase macam nak tengok lagi, lagi aku suka time bf dea buad lagu untuk dea, nak tau lagu apew, lagu little turtle, maoii, tak macam suke giler lakk aku dengor lagu tu, yg pnting, 'music replace my word' ayat yg tu aku paling suka . . haha k lahh nak ngadap bnde alah tu lagi lahh . korang nak tengok video cerite tu ? aku bagi oke . .

video



create by yana,
yana de luxlux.

2 comments:

Botak said...

cerita ape tu..??
tak pernah tengok lah plak..
huhuhuhu... :P

yαиα Jαƨмαи said...

tak penah tengok ?
tu cerite taiwan,
dah lamer lah cerite tu,
nie ha, link cerite tu..
http://www.dramacrazy.net/taiwanese-drama/smiling-pasta/
best, rugi tak tengokk..